Üdvözöljük a Szervizautó-Buda Kft. honlapján!
 
 
 
 
Cégünk Márkafüggetlen budapesti Autószervizként vállalja minden típusú gépkocsi (3.5 t - ig), időszakos szervizelését a garancia időn belül és azon túl is, helyszíni műszaki vizsgáztatását, karosszéria javítását, fényezését teljeskörű biztosítási ügyintézéssel! Nálunk a legfejletebb számítógépes rendszer működik, ezzel is elősegítve a pontosabb és gyorsabb hiba megállapítást, hogy Ön minél hamarabb újra visszaülhessen autójába.
 
 
 
 
 
                 
 
Szakembereink 5 beállásos szervizeinkben előre egyeztetett időpontban vagy akár azonnal fogadják és szakszerűen, márkától függetlenül elvégzik a javításokat. A szükséges alkatrészt raktárkészletről vagy rövid határidővel rendelésre biztosítjuk Önnek. Alkatrészválasztékunk minden pénztárcához megoldást nyújt, a legolcsóbbtól a gyári minőségig többféle kategóriából választhat.
 
 
Szakértelem
 
A legújabb technológiák alkalmazása, munkamódszereink és szerelőink rendszeres továbbképzése garantálja szakértelmünket.
 
 
Szerszámfelszereltséget tekintve Bosch, Beta, KS-Tools valamint Facom termékekkel dolgozunk. A "szolgáltatásaink" menüpontban részletesen is tájékozódhat a szolgáltatásaink teljes palettájáról.
 
 
Cégünk a piacon lévő összes biztosítóval kapcsolatban áll, karosszéria lakatos műhelyünk magas szintű, minőségi munkát végez, melyhez nagyban hozzájárulnak professzionális eszközeink.
 

Kattintson biztosítójának logójára, hogy elérje kárbejelentőjét!
 

 

 
 
 
      
 
Kattintson a logóra a "KÉK-SÁRGA BALESETI BEJELENTŐ" letöltéséhez
 
 
 
                                
 
 
Lakatos műhelyünk felszereltsége:
  • UnoLiner huzatópad
  • Plazmavágó
  • Digital Spotter
  • Horpadás javító
Fájlok / Dokumentumok
Fájl letöltés
Fájl adatai:
  • Fájlnév: baleseti_bejelento.pdf
  • Fájlleírás: baleseti_bejelento.pdf
  • Fájl kiterjesztése: .pdf
  • Fájl mérete: 0.33 MB
  • Fájl létrehozva: 2016.14.10

Cégtörténet

    Cégünk jogi elődje 1938 óta áll a lakosság szolgálatában.

Szolgáltatásaink

                Teljeskörű autószerviz Autóvillamosság (riasztók, biztonságtechnikai berendezések, telefon kihangosítók) Karosszériajavítás Teljeskörű biztosítási ügyintézés Műszaki vizsgáztatás Autómentés Gumiszerelés Gumijavítás Kerékcentríroz...

Garanciális Szakszerviz

  2010 júniusától hatályba lépett az Európai Bizottság rendelete, amelyik kimondja, hogy az autógyártók a jövőben nem tehetik az autóikhoz kapcsolódó garanciát függővé attól, hogy az olajcserét és az egyéb karbantartási, javítási munkákat hivatalos márkaszervizek végezték-e – közö...

Alkatrész mosás

                                                     Cégünk vállalja autószervizek, műhelyek alkatrészeinek bértisztítását a legmodernebb és környezetbarát...


Referenciáink

A fiatalos vezetés olyan szakembereket foglalkoztat, akik tényleg értik a szakmájukat, megbízhatóak és precízek.


Gépjármű Flottakezelés

Tisztelt meglévő, vagy leendő Ügyfelünk!   Cégünk flottakezeléssel is foglalkozik, profi személettel és biztos háttérrel tud ellátni bármilyen gépjárművel kapcsolatos tevékenységet. A már meglévő flottaszerződéseink mellett természetesen nyitottak vagyunk újabb finanszírozókkal, gépjárműpark-kezelőkkel val...