Motoremelő és Bukógomba ár kérés

GSG Bukógombára az alábbi linken tud árajánlatot kérni:     Bike-Lift Motoremelőre az alábbi linken tud árajánlatot kérni:  

        

    

          

 

          

                  

Lájkold a Bodis kipufogó facebook oldalát, hogy te legyél az első, aki értesül a legújabb fejlesztésekről és akciókról.

A Bodis termékekről általában:

A Bódis cég, Magyarországon, egy több százmilliós beruházással létrehozott üzem, ahol I. osztályú anyagokból, I. osztályú eljárással, I. osztályú minőségű termékek készülnek, elsősorban a nyugat európai vevők kiszolgálására.

A kipufogó szegmens kínálata Európában szinte egyedülálló. Többszörös teszt győztes olyan megmérettetéseken, ahol a kiemelkedőbb, ismertebb konkurensek mind jelen vannak. Ezekben az összehasonlító mérésekben rendre teljesítményt és nyomatékot növel, míg egyik-másik gyártó terméke komoly veszteséget mutat. Méltán népszerű Németországban, Angliában, francia országban, Svájcban, hiszen kiemelkedő minősége mindenhol közkedvelté teszi.

Minden, utcai motorhoz gyártott kipufogódob és rendszer, rendelkezik "E" jellel, illetve típusbizonyítvány számmal, továbbá eredendően tartalmaz egy kiszerelhető hangtompító betétet (db killert). Ez teszi lehetővé, hogy probléma mentessen használhassuk bel- és külföldön egyaránt. Vizsgáztatható, hiszen a hangtompító betétnek köszönhetően a zajkibocsátása, a gyártmánytáblán található értéken belül marad.

Egy slip-on, vagy komplett rendszer felszerelésével, igen komoly súlykülönbséget érhetünk el a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően! Az esztétikán túl javítunk a motor hangján, teljesítményén, nyomatékán. Javítható, ezért egy esetleges sérülés sokkal kisebb anyagi ráfordítással rendbe hozható, mintha egy új gyári dobot vásárolnánk.

Az általunk forgalmazott termékek árában benne foglaltatik a felszereléshez szükséges összes segédanyag, bekötőcső, a felszerelés és a korlátlan garancia. ( A garancia nem terjed ki mechanikai- és a nem rendeltetésszerű használat során bekövetkező sérülésekre, hibákra! ) A db killer utólagos kiszerelése okán felmerülő következményekkel nem terhelhető sem a gyártó, sem a forgalmazó!

Ajánlatokért és technikai információkért kérjük keressen az alábbi elérhetőségeken:

 

Takács Ágoston

+36 30 946 4824

takacs.agoston@szervizautobuda.hu

 

Bódi Zoltán

+36 30 934 5496

bodi.zoltan@szervizautobuda.hu